Home ШОУ БИЗз Extra Exclusive Македонски полицајци се придружија на странските колеги на ЕУРО 2020 за помош...

Македонски полицајци се придружија на странските колеги на ЕУРО 2020 за помош во безбедноста

реклама:SANSIRO

Пред почетокот на Европското првенство во фудбал каде за прв пат ќе учествува и наша репрезентација, Министерството за внатрешни работи на Македонија во соработка со романската полиција и надлежните служби на УЕФА, информираше дека испратиле свој тим од 5 полициски службеници кои во периодот од 11.06 до 18.06 2021 година ќе бидат присутни во Букурешт, Романија.

Тие заедно со останатите службени лица ќе се грижат за безбедноста на играчите и теренот, да создадат безбедносни услови овој значаен спортски настан да помине согласно највисоките безбедносни стандарди.

РЕКЛАМИ: ----------------------------------------------------