Home INFO Марина Туцаковиќ напиша песна за Раста, сите мислат дека е љубовна, но...

Марина Туцаковиќ напиша песна за Раста, сите мислат дека е љубовна, но крие сосема друга приказна

реклама:Велигден со Стаф

Песната “Adio Amore” која ја отпеа раперот Раста е љубвна химна за многумина.
Но текстот кој го напиша покојната Марина Туцаковиќ всушност криел сосема друга приказна.

Всушност, оваа песна за Раста ја напишал Милан, синот на Марина непосредно по неговата борба со зависноста од наркотици.

Во периодот која се создавала песната, Милан се наоѓал во центар за рехабилитација и го напишал рефренот, но не можел да ги напише строфите. Откако се вратил од лекување, Марина му помогнала да ја заврши и текстот му го предале на Раста.

Делот кој Марина го напишала се нејзините емоции и состојби низ кои проагала додека Милан имал проблем со зависноста.

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------