Home INFO Меколи Калкин повторно како Кевин, еве како изгледа актерот денес (ВИДЕО)

Меколи Калкин повторно како Кевин, еве како изгледа актерот денес (ВИДЕО)

SHARE

Веројатно нема некој кој не го гледал легендарниот празничен филм Сам дома.

Скоро три децении откако е снимен овој филм, актерот Меколи Калкин повторно го врати Кевин.

Станува збор за нова реклама на Гугл, во која Кевин, по 30 години повторно е сам дома, но овој пат има Гугл асистент.

Рекламата стана огромен хит на интернет, а видеото кај многумина побуди неверојатна носталгија.

РЕКЛАМИ: ---