Home INFO Мисицата падна во несвест, водителката „мртва ладна“ (видео)

Мисицата падна во несвест, водителката „мртва ладна“ (видео)

SHARE

Неколку девојки кандидатки за мис беа гости во емисија на српската ТВ Хепи.

Во еден момент, кога камерата беше насочена кон неа,на една од девојките и се слоши и падна во несвест.

Водителката не се снајде баш најдобро во непријатната ситуација. Таа само изусти само „опа“ и продолжи со разговорот со гостинот во студио и покрај тоа што девојката лежеше на земја .

Набргу потоа беше најавен снимен материјал, а мисицата се онесвестила од глад па и бил даден сендвич.

Погледнете во видеото како таа паѓа, а водителите не реагираат.

РЕКЛАМИ: ---