Home INFO Моќта на фотошоп: Погледнете како оваа 100 годишна старица ја претворија во...

Моќта на фотошоп: Погледнете како оваа 100 годишна старица ја претворија во млада девојка

реклама:G Natural

Разликата која фотошопот може да ја направи меѓу реалноста и вештачкото разубавување добро ни е познат на сите.

Фотографиите од познатите на кои тие се претвараат во совршени модели е најдобриот негов приказ.

Но, ова видео отиде малку подалеку.

На почетокот гледаме старица, а на крајот млада жена, затоа што за фотошоп ништо не е невозможно.

Кога фотошопот ќе се примени на вака екстремен начин, дури тогаш гледаме колкави му се можностите.

Оддамна владее со модната сцена, а примена наоѓа и во други области, секаде каде што е потребно реалноста малку да се разубави.

Погледнете како оваа 100-годишна баба со помош на фотошоп се претвори во млада и убава жена.

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------