Home INFO Му прости на милионерот, Емина Јаховиќ повторно во врска со Седетин

Му прости на милионерот, Емина Јаховиќ повторно во врска со Седетин

реклама:hotel PREMIER

По информациите дека раскинале од турските медиуми веќе има обновени вести дека пејачката Емина Јаховиќ се смирила со турскиот милионер Садетин Саран.

Емина за прв пат тоа го потврдила и дала изјава на новинарка која што случајно ја сретнала во трговски центар.

Таа и пришла и додека шетала пејачката и изјавила:

„Ќе одам на скијање со децата и во моментов пазарам се што ни е потребно за на пат. “

На прашањето дали се смирила со Садетин таа додала:

„Да! Јас не сакам да зборувам за овие работи во медиумите, но вие сте така слатки па ќе ви кажам. Среќна сум!“ – изјавила Емина.

РЕКЛАМИ: ----------------------------------------------------