Home INFO На денот на погребот ден на жалост во Нови Сад, луѓето се...

На денот на погребот ден на жалост во Нови Сад, луѓето се опростуваат од Ѓирѓе Балашевиќ

реклама:Лето во Банско

Градот Нови Сад ќе прогласи Ден на жалост кога семејството Балашевиќ ќе го соопшти денот на погребот.

Во меѓувреме во Нови Сад знамињата се спуштени на половина копје.

Граѓаните и почитувачи на Ѓорѓе Балашевиќ се собраа од вчера вечер во 20 часот на плоштадот во Нови Сад во чест на славниот кантавтор.

Местото и времето на закопот за сега не се познати.

Дајте ми да ја слушнам мојата Оља! Ова било последната желба на Ѓорѓе Балашевиќ

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------