Home INFO Најубавата жена на светот се враќа на малите екрани (видео)

Најубавата жена на светот се враќа на малите екрани (видео)

реклама:МЕЛЕМ ОД КАНТАРИОН

Софија Лорен, една од најубавите жени на светот се враќа на малите екрани.

По пауза од цели десет години, актерката во своите 84 години снима нов филм кој е во режија на нејзиниот 46 годишен син Едуардо Понти.

Облечена во сина тоалета и сако, Лорен е фотографирана на филмскиот сет во Бари.

РЕКЛАМИ: ----------------------------------------------------