Home INFO Направете пауза, проверете си го видот преку оваа фотографија

Направете пауза, проверете си го видот преку оваа фотографија

реклама:hotel PREMIER

Добро погледнете ја фотографијата во чија средина четири цифри.

Доколку не ги гледате веднаш, пробајте главата да ја придвижите лево па десно, па би требало да се појават.

Доколку сте ги виделе следните бројки:

– 3246: Вие сте кратковиди и можеби имате астигматизам.

– 3240: Имате астигматизам, но не сте кратковиди.

– 1246: Кратковиди сте, но немате астигмаизам.

– 1240: Ви честитаме! Имате совршен вид!

Во секој случај, доколку ги гледате првите три бројки, направете контролен преглед кај очен лекар.

РЕКЛАМИ: ----------------------------------------------------