Home INFO Нашиот победник на „Ѕвездите на Гранд“ ја напушти Македонија, ослабе и сега...

Нашиот победник на „Ѕвездите на Гранд“ ја напушти Македонија, ослабе и сега изгледа вака

реклама:МЕЛЕМ ОД КАНТАРИОН

Ристе Ристевски победи на музичкото натпреварување „Ѕвездите на Гранд “ во 2017 година. Меѓутоа по победата го снема од медиумите, па сега одлучи да се поромени.

Ристе кој живееше во својот Охрид, неодамна го промени местото на живеење. Тој се пресели во Белград каде што верува дека подобро ќе се снајде во музиката и соработката со продукцијата доколку е поблиску до нив и во центарот на случувањата.

Од неодамна Ристе започна да вежба во теретана што веднаш се забележува на неговиот физички изглед.

РЕКЛАМИ: ----------------------------------------------------