Home INFO Неговата куќа е хит, пекарот од Србија е чекор пред времето! (видео)

Неговата куќа е хит, пекарот од Србија е чекор пред времето! (видео)

реклама:G Natural

Пекарот Добрица Васиќ од Пирот, југоисточна Србија почнал да ја гради својата куќа во 1975. Кога дошол до кровот, на ум му дошла идеја дека мора да направи нешто специфично кое ќе ја прослави неговата градба.

Па така на кровот засадил бршлени, ружи но и врби.

Трудот на Добрица се исплатил, тој ја има најспецифичната куќа со шума на кровот на кровот.

Погледнете како изгледа кровот!

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------