Home INFO Неверојатна случка: Авион се заглави под мост (видео)

Неверојатна случка: Авион се заглави под мост (видео)

реклама:Велигден со Стаф

Поради лошата проценка на возачот на камион , авионот Ербас 320 заврши заглавен под мост во Кина.

Авион Ербас натоварен на камион остана заглавен под мостот,а возачот на камионот се обидуваше да го ослободи авионот. Му беа потребни околу 20 минути за да го реши проблемот без притоа да го оштети авионот.

Конечно се сети да го испушти воздухот од гумите, со што обезбеди простор да излезе авионот од под мостот.

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------