Home INFO Никој не ја препозна на “Оскарите”: Ви се верува ли дека ова...

Никој не ја препозна на “Оскарите”: Ви се верува ли дека ова е Адел?

реклама:МЕЛЕМ ОД КАНТАРИОН

Познатата пејачка Адел се појавила на забавата која по доделувањето на Оскарите ја организирал Џеј Зи.

Никој од присутните не успеал да ја препознае пејачката која ослабнала дури 45 килограми.

РЕКЛАМИ: ----------------------------------------------------