Home INFO Нови солзи и тужби за Северина, голготата продолжува со нова тужба од...

Нови солзи и тужби за Северина, голготата продолжува со нова тужба од нејзиниот бивш маж

реклама:МЕЛЕМ ОД КАНТАРИОН

Голготата на Северина со нејзиниот бивш сопруг Милан околу нејзиниот син Александар и понатаму продолжува.

Милан поднел нова тужба за пејачката во која се наведува дека Севе дозволила синот и нејзиниот сегашен сопруг Игор Којиќ да одат заедно во Грција во посета на манастирот Света Гора, додека таа била во Солун.

Бидејки судот старателството го додели на Милан, Северина има право да патува со синот но Игор нема право да се движи само со Александар ниту во Хрватска ниту надвор од неа без нејзино присуство.

Па така ова е уште еден удар во корист на Милан каде што Севериа повторно ќе биде повредена.

РЕКЛАМИ: ----------------------------------------------------