Home INFO Операцијата завршила со неуспех: Почина актерот кој засмејуваше милиони луѓе (видео)

Операцијата завршила со неуспех: Почина актерот кој засмејуваше милиони луѓе (видео)

реклама:ХитКујна канал

На своја 87 годишна возраст, почина американскиот актер Џорџ Сигал.

Неговата сопруга денес ја објавила жалната вест, откривајки дека актерот починал по компликации предизвикани од операција за вградување на бајпас.

Сегал стана популарен во 60-тите и 70-тите години на минатиот век со своите драматични и комични улоги.

РЕКЛАМИ:„ЛОТУЛС - МАКИТА ПРЕЗЕНТАЦИЈА“