Home INFO Ова е најголемата слабост на Вибер

Ова е најголемата слабост на Вибер

реклама:Велигден со Стаф

Денес Вибер е широко распространет и го користат милијарда луѓе.

Покрај низата на технички можности, најважно е дека е сосема бесплатен и за да го користите ви е потребно само интеренет.

Но, најголемата слабост што ја има оваа апликација е сигурноста.

вибер

Пораките и повиците можат многу лесно да бидат прислушкувани. На интернет постојат бесплатни програми кои се наменети токму за ова.

Затоа не ги откријајте личните податоци и информациите кои се тајни и достапни само за одредени луѓе.

Виберот користете го само за за размена на основни информации,а сериозните разговори водете ги преку други апликации.

вибер

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------