Home INFO Ова со пари не се купува (ВИДЕО)

Ова со пари не се купува (ВИДЕО)

реклама:G Natural

Оваа реклама од Тајланд сака да не потсети дека доброто со добро се враќа и дека постојат некои работи кои не се купуваат со пари.

Во човечката природа е познато дека лошите работи многу побрзо се шират отколку добрите.

Вестите од црна хроника станаа постојан гостин на насловните страни од весниците.

Се поставува прашањето – дали добрите работи делуваат врз луѓето со ист интензитет и дали добрите дела се враќаат како бумеранг?

Оваа реклама е за осигурителна компанија, а сака да не потсети дека и доброто со добро се враќа.

Погледнете за што станува збор:

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------