Home INFO Ова видео ќе не потсети на неверојатниот талент на нашата легенда Тоше...

Ова видео ќе не потсети на неверојатниот талент на нашата легенда Тоше Проески

SHARE

Веќе 12 години од кога не напушти нашиот најдобар пејач и голем хуманист Тоше Проески, но неговата музика и понатаму останува да живее.

Фановите го споредуваа со ангел, а неговите песни се сеуште актуелни и најслушани.

На социјалните мрежи сеуште е актуелно видео на кое Тоше изведува опера од Лучијано Павароти.

Снимката е направена пред повеќе од 15 години во ресторан во Бугарија.

РЕКЛАМИ:
Loading...