Home INFO Оваа монета вреди 600 евра, проверете дали ја имате дома

Оваа монета вреди 600 евра, проверете дали ја имате дома

реклама:G Natural

Ова е многу посебна монета од 2 евра, која вистинско богатство меѓу колекционерите.

Во чест на покојната принцеза од Монако, позната како Грејс Кели, направена е монета точно во 20.001 примерок со специјален печат.

На задниот дел од монетата се наоѓа профилот на принцезата со натпис „Монако и годината на издавање 2007“.

евра

Денес се смета за многу вредна. Колекционерите се подготвени да платат неколку стотина евра за таа монета.

Добро обрнете внимание дали на предната страна од монетата која ја имате се наоѓа мала карта на Европа. Колекционерите за неа ќе платат и до 600 евра.

евра

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------