Home INFO Пејачката бесна! Еве зошто Ријана го тужи својот татко!

Пејачката бесна! Еве зошто Ријана го тужи својот татко!

SHARE

Ријана поднела тужба до компанијата „Fenty Entertainment” која што ја основал нејзиниот татко заедно со уште еден партнер.

Имено како што тврди пејачката која што не е во добри односи со татко и, неговата фирма преку името „Fenty Entertainment” директно и наштетил неа и на нејзиниот бренд „Fenty”, со лажни договори за настапи на пејачката вредни 15 милиони долари како и лажното информирање на нивната веб страна дека имаат взаемна соработка.

Сево ова е наведено во обвинението за фирмата на таткото на Ријана, каков ќе биде исходот ќе реши судот по деталната истрага.

РЕКЛАМИ: ---