Home INFO Поглед кој убива: Оваа мачка нема нерви за позирање (ВИДЕО)

Поглед кој убива: Оваа мачка нема нерви за позирање (ВИДЕО)

реклама:ХитКујна канал

Доколку погледот можеше да убие, оваа сопственичка на мачка веројатно немаше да го дочека крајот на денот.

Слаткото домашно милениче има мрзоволен израз на свпето лице додека нејзината сопственичка се забавува со својот паметен телефон.

РЕКЛАМИ:„ЛОТУЛС - МАКИТА ПРЕЗЕНТАЦИЈА“