Home INFO ПОСТОИ МОЖНОСТ ДА ГО ВРЗАТ ЗА КРЕВЕТ! Дарко Лазиќ се повеќе критично,...

ПОСТОИ МОЖНОСТ ДА ГО ВРЗАТ ЗА КРЕВЕТ! Дарко Лазиќ се повеќе критично, еве што му се случува заради апстиненција

реклама:Велигден со Стаф

Популарниот фолк пејач Дарко Лазиќ, повторно е во критична состојба заради апстиненција. Ова претставува најголема кочница во неговото закрепнување.

„Дарко во суштина е стабилен. Се е направено како што треба, мислам на операциите. Меѓутоа постои голем проблем а тоа е неговото минато.
Дарко сериозно кризира од дрога и тоа е моментално најголемиот проблем. Премногу се поти и многу се тресе“ – пренесува близок извор.

Овој извор додава и дека баш заради оваа причина докторите сеуште неможат да го исправат на нозе. Позитивната работа е што тој не покажувал агресивност.

Изврот исто така наведува дека докторите размислуваат да консултираат некој колега кој што се занимава со лечење на зависници, за што побрзо да ги надминат проблемите.

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------