Home ШОУ БИЗз Extra Exclusive Позната причината за смртта на актерот Метју Пери

Позната причината за смртта на актерот Метју Пери

реклама:Лето во Банско

Известување од Канцеларијата на медицинскиот преглед на округот Лос Анџелес открива дека смртта на Метју Пери, познат од серијата „Пријатели“, е класифицирана како несреќен случај.

Според портпаролот, причината за неговата смрт, во возраст од 54 години, беше утврдена како резултат на акутните ефекти на кетамин, анестетик кој тој го користел за справување со болката и депресијата.

– Фактори кои придонесуваат за смртта на г-дин Пери вклучуваат давење, коронарна артериска болест и ефектите на бупренорфинот (кој се користи за лекување на нарушување на употребата на опиоиди). Начинот на смртта бил несреќен случај – се наведува во наодот.

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------