Home Продукција

Продукција

На Ваше располагање е комплетно опременото професионално аудио студио каде со највисок квалитет и следејки ги светските стандарди се изработуваат радио реклами и џинглови.

Аудио продукцијата ја сочинува тим од млади и стручни луѓе кои со своите идеи и креативност одговараат на сите барања на клиентот. Нудиме изработка на говорни и музички радио реклами со еден или неколку врвни вокали (наши водители и соработници).

[quote]Без оглед на тоа дали клиентот има идеа или пак целосната реализација ке ни ја препушти на нас, гарантираме квалитет, супер цена и изработка во договорениот рок![/quote]

За сите прашања и дополнителни информации контактирајте не на нашиот mail: info@hitportal.com.mk

Во продолжение преслушајте дел од нашите радио спотови со гласовите на Кристина и Ненад:

Non Stop Hitovi – Kristina by hitportal

RADIO HIT kafule – Kristina i Nenad by hitportal

Reklama za Cuba Libre – Nenad by hitportal

KRUGER KAFE reklama – Kristina by hitportal