Home INFO Програма за одбележување на празникот Свети Трифун во Кавадарци

Програма за одбележување на празникот Свети Трифун во Кавадарци

реклама:ХитКујна канал

Св.Трифун 2021 година.

И годинава Кавадарци достојно ќе го одбележи празникот на лозарите Свети Трифун со симболично закројување на виновата лоза.

Настанот се организира согласно протоколите за заштита од Ковид 19.

РЕКЛАМИ:„НА ТЕПКА“ он-лајн квиз шоу
Loading...