Home INFO РЕТРО ВИДЕО : Средба помеѓу Тоше Проески и внуката на Гоце Делчев

РЕТРО ВИДЕО : Средба помеѓу Тоше Проески и внуката на Гоце Делчев

реклама:МЕЛЕМ ОД КАНТАРИОН

Во овој период во медиумите во Македонија и Бугарија е актуелна темата чиј е Гоце Делчев т.е дали бил Бугарин или Македонец.

Во меѓувреме во јавноста се појави видео кое ќе Ви ја стопли душата па го споделуваме со вас.

За видеото кликнете ТУКА!

РЕКЛАМИ: ----------------------------------------------------