Home INFO Русин од стара лада успеа да направи “чудовиште” за чистење на снег

Русин од стара лада успеа да направи “чудовиште” за чистење на снег

SHARE

Мајстор од Курск од деловите кои ги собирал со години, сам успеал да направи совршен чистач за снег.

Оваа машина за снег е дело на домашна работилница, а снегот го чисти како професионалец.

Неговиот творец вели дека од старата „Лада“ направил чудовиште за снежната покривка.

РЕКЛАМИ:
Loading...