Home INFO Сања Кужет навреди девојче во „Ѕвездите на Гранд“

Сања Кужет навреди девојче во „Ѕвездите на Гранд“

SHARE

Неодамна започна новата сезона од регионалното музичко шоу „Ѕвездите на Гранд“.

Водители на шоуто се познатите Сања Кужет и Војо Недљковиќ за кој јавноста има само пофални критики.

Неодамна во една од емисиите, Сања направи мал пропуст па без да примети дека камерите и озвучувањето се вклучени, невкусно искоментира за една од кандидаките.

„Ова девојче ми изгледа како тиквичка“ кратко прокоментира Сања без да знае дека нејзиниот коментар отиде во етер.

РЕКЛАМИ:
Loading...