Home INFO Сакате да заработите 25000 евра месечно? Еве како!

Сакате да заработите 25000 евра месечно? Еве како!

реклама:G Natural

Се бараат овчари на остров во Шкотска.

Тие ќе бидат задолжени и да го пазат ѕидот кој го раздвојува природното живеалиште на овците од нивите на кои се одгледува храна за цел остров. Ѕидот е стар, па овчарот ќе биде задолжен и да го поправи.

Работата налага 35 работни часа неделно, за што работодавецот плаќа 24,473 евра.

Идниот вработен ќе мора да остане три години во работен однос за ѕидот во потполност да биде поправен, а бројот на овци да се зголеми.

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------