Home INFO Саша Поповиќ вложил над 7 милиони евра во нов бизнис! Еве ги...

Саша Поповиќ вложил над 7 милиони евра во нов бизнис! Еве ги деталите

реклама:Велигден со Стаф

Српски Информер открива дека Поповиќ купил неколку споени парцели во населбата Бежанска Коса, каде и самиот живее, и таму почнува да гради луксузен комплекс за живеење.

Саша Поповиќ во септември 2020 година го продаде Гранд, а заработката ја инвестирал во недвижен имот.

Наводно, кимплексот ќе биде вселив во 2024 година, а веќе има огромен интерес за купување од страна на јавните личности. Дека се што започнува Поповиќ е осудено на успех, говори и фактит дека тов веќе примил капар од неколку спортисти и пејачи кои веќе нарачале стан.

Во овој нов бизнис вложил над седум милиони долари, а цените за квадрат изнесувале од 2.200 до 2.600 евра без ДДВ, а сопругата Снежана била здолжена за нивна продажба.

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------