Home INFO Со само еден допир споделувај контакти: Пристигнаа “ONE tap” дигиталните бизнис картички

Со само еден допир споделувај контакти: Пристигнаа “ONE tap” дигиталните бизнис картички

реклама:Лето во Банско

Визит картичките со децении се главен елемент на професионалниот свет, служејки како физичка претстава за нечии контакт информации и симбол на мрежна моќ.

Но со подемот на технологијата, традиционалната визит-картичка од хартија почнува да застарува.

Македонскиот бренд “ONE tap” го следи модернизирањето на визит картичката со употреба на NFC технологија.

За првпат во Македонија, “ONE tap” ги воведува дигиталните визит картички и стикери со цел да го промени начинот на кој луѓето се поврзуваат но и да го намали користењето на хартиени визит карти.

Со допирање на кој било паметен телефон на картичката “ONE tap”, стикерот или “ONE tap” лепенката на корисникот, неговите информации за контакт и профлите на социјалните мрежи автоматски се појавуваат на екранот на уредот.

Едноставно и брзо вмрежување и размена на контаки, кое не бара физичка размена ниту пак инсталирање на било какви апликации на уредот кој ги прима контактите.

Овие картички се елегантни, стилски и дизајнирани да остават траен впечаток.

Наместо да се шетате со куп хартиени картички, со “ONE tap” картичките може брзо и лесно да се пристапи со едноставно допирање на телефонот.

Една “ONE tap” картичка или стикер за телефон има можност да ги замени сите ваши хартиени визит-картички.

Профилот на дигиталната визит-картичка “ONE tap” нуди опции за прилагодување, овозможувајќи Ви да ги менувате боите, да додавате логоа и да го приспособите вашиот дизајн.

Оваа флексибилност гарантира дека Вашата визит-карта ќе го одразува идентитетот на вашиот бренд и ќе се издвојува од останатите.

Со “ONE tap”, можете да креирате уникатен и професионален профил за визит-картичка што го привлекува вниманието на вашите потенцијални клиенти или партнери.

Како што вели старата поговорка, „Никогаш не добиваш втора шанса да оставиш прв впечаток“.

Со NFC визит-картичките на “ONE tap”, тој прв впечаток сигурно ќе биде незаборавен.

За повеќе информации и нарачки,кликнете ОВДЕ

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------