Home INFO Српската пејачка неутешна и починал комшијата од корона вирус

Српската пејачка неутешна и починал комшијата од корона вирус

реклама:МЕЛЕМ ОД КАНТАРИОН

Овие денови фолк пејачката Нада Топчегиќ навистина има тешки моменти.

Како што таа изјавила за медиумите овие празнични денови и е многу тешко бидејќи нејзиниот близок комшија адвокат починал од корона вирус.

„Станува збор за млад човек кој живее во мојата зграда во центарот на Белград “ – рекла пејачката.

Таа додала дека погребот бил без неговите роднини и пријатели.

РЕКЛАМИ: ----------------------------------------------------