Home INFO Стана интернет сензација: Најпознатата Инстаграм страница во светот ја исмеа Емина Јаховиќ

Стана интернет сензација: Најпознатата Инстаграм страница во светот ја исмеа Емина Јаховиќ

SHARE

Ликот на познатата пејачка Емина Јаховиќ осамна на најпопуларната хумуристична страница на Инстаграм, “9gag”.

Креаторите на “9gag” се пошегуваа со изразот на пејачката.

” Јас, кога мајка ми е непристојна кон некој што само си ја врши својата работа”- стои во описот на фотографијата.

РЕКЛАМИ: ---