Home ЗАБАВА Стрит Бар се спрема за Црна Сензација!

Стрит Бар се спрема за Црна Сензација!

реклама:SANSIRO

Следени од неверојатното искуство кое со години го имаат од Бела ноќ, полека почнуваат да создаваат традиција со уште една неверојатна забава.

Овој пат Street Bar започнува подготовки за неверојатната #Sensation Black!

Кавадарци уште еднаш ќе биде сведок на журка на отворено, надворешниот дел на Street Bar, ќе биде целосно декориран за доживувањето кое го подготвуваме само за вас. Целата атмосфера ќе биде збогатена со специјално light show, дј кој важи за еден од најдобрите во Грција..

Атмосферата ќе ја загрева добро познатиот #DjFace…

На Вас останува само да насмевка на лицето и многу љубов во срцето.

РЕКЛАМИ: ----------------------------------------------------