Home INFO Супер трик: Еве зошто Меланија Трамп секогаш позира со отворена уста

Супер трик: Еве зошто Меланија Трамп секогаш позира со отворена уста

реклама:SANSIRO

Доколку ги анализирате фотографиите на првата дама на САД, ќе забележите дека таа секогаш позира со малку подотворена уста.

Пред да стане госпоѓа Трамп а подоцна и прва дама на САД, Меланија Трамп се занимавала со манекенство.

Експерти кои се бават со фотографија откриле дека таа веќе 15 години го прави истиот израз на лицето кога позира пред камера.

Имено станува збор за таканаречената “fish gape” поза која е карактеристична за моделите а визуелно усните изгледаат поголеми.

РЕКЛАМИ: ----------------------------------------------------