Home INFO Текст кој треба секој родител да го прочита доколку сака да има...

Текст кој треба секој родител да го прочита доколку сака да има здраво дете

реклама:G Natural

Овие неколку интересни предлози ќе ви помогнат вашето дете секогаш да биде среќно и насмеано.

Овие неколку предлози задолжително морате да ги примените во следната прилика и верувајте дека резултатот ќе биде неверојатен.

-ако детето црта по ѕидовите, купете му нови боички

-ако почне да скока по кревет, придружете му се

-ако јаде со виљушка, покажете му како да јаде со раце

-ако посака да шлапка по дождливи вирчиња, придружете му се

-ако по играње во двор се врати внатре чисто, пуштете го да игра додека не се извалка

-ако е тивко и мирно, направете си маскенбал иако можеби не е 1 април

-ако сака за ручек да јаде сладолед, придружете му се и вие

-ако вашето дете е поинакво од останатите, бидете среќни и гордејте се со него

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------