Home ♡ за деца Текст за секој родител кој сака да има здраво и среќно дете

Текст за секој родител кој сака да има здраво и среќно дете

реклама:G Natural

Родителите се должни своето дете да го растат во среќна и здрава околина, па овие неколку интересни предлози ќе ви помогнат вашето дете секогаш да биде среќно и насмеано.

Овие неколку предлози задолжително морате да ги примените во следната прилика и верувајте дека резултатот ќе биде неверојатен.

ако детето црта по ѕидовите, купете му нови боички
ако почне да скока по кревет, придружете му се
ако јаде со виљушка, покажете му како да јаде со раце
ако посака да шлапка по дождливи вирчиња, придружете му се
ако по играње во двор се врати внатре чисто, пуштете го да игра додека не се извалка
ако е тивко и мирно, направете си маскенбал иако можеби не е 1 април
ако сака за ручек да јаде сладолед, придружете му се и вие
ако вашето дете е поинакво од останатите, бидете среќни и гордејте се со него

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------