Home INFO Трето издание на зимскиот музички фестивал

Трето издание на зимскиот музички фестивал

реклама:G Natural

Крајот на оваа променлива зима ќе го одбележи третиот по ред зимски фестивал или #WinterMusicFestival.

Овој фестивал го започнавме во легендарното Express Cafe со Миле Гроздановски и M.E.N.U (Amsterdam NL) , до минатата година Dimo Bg (World Up Records , Sofia )

Оваа година традицијата ја продолжуваме со Central Club и нашите градски резидент dj Face i Dj Lucky додека со огромна чест оваа сабота ви ја најавуваме атрактивната Emma BG,Dj кој потекнува од музичка фамилија ,продуцент и резидент dj на Carusel Club Sofia,Bulgaria.

Стартот на фестивалот започнува во Street Bar од 22.00h, потоа журката продолжува во Central Club се до утринските часови….

За амбиентот на фестивалот ке се погрижиме ние да се чуствувате #посебни,додека вие драги посетители како и секогаш,доволна е само насмевка на лицето и многу љубов во срцето.

PS- Гратиси во Street Bar за најдобрите!!!
Резервации – 18+

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------