Home INFO Урнебесно видео: Вака се слави Нова Година кај најбројното ромско семејство

Урнебесно видео: Вака се слави Нова Година кај најбројното ромско семејство

реклама:G Natural

Извесен Изет Рамовиќ – Гринго има 12 деца и четири жени.

Сите тие живеат заедно под ист покрив во Босна, па со самото тоа прославите на новите години во нивниот дом секогаш се многу весели.

Неговите сопруги изјавија дека сите тие го сакаат, но и дека се малку љубоморни една на друга.

„Ние сите го сакаме. Тој ми падна во срцето“ – изјави Розита, една од жените.

Видеото кој се појави на фејсбук предизвика поделени реакции во јавноста, додека едни изјавуваат дека домот на Гринго е повесел од многу други семејства, други го критикуваат ваквиот начин на живот.

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------