Home INFO Вака изгледаат новите супер херои: Слаткар промовираше нова песна (видео)

Вака изгледаат новите супер херои: Слаткар промовираше нова песна (видео)

реклама:G Natural

Кратко по промоцијата на „Одисеја“, Марко Маринковиќ – Слаткар ја објави својата најнова песна со наслов „Бетмен“.

Текстот и музиката се негови, а аранжманот и овојпат го потпиша Иван Јованов – Ивајо.

Погледнете го видео записот за „Бетмен“

РЕКЛАМИ:Hotel Premier Bansko „ЛОТУЛС - МАКИТА ПРЕЗЕНТАЦИЈА“