Home INFO Веднаш стана хит на интернет, вака ја имитира Јелена Карлеуша нејзината ќерка...

Веднаш стана хит на интернет, вака ја имитира Јелена Карлеуша нејзината ќерка (ВИДЕО)

реклама:ХитКујна канал

Поголемата ќерка на Јелена Карлеуша очигледно ќе имаме можност често да ја гледаме на социјалните мреши и медиумите со оглед на тоа дека Атина веќе е популарна на Инстаграм.

Таа сними видео каде што ја имитира нејзината мајка преку опција каде што врз оргиналниот глас се наснимува видео во кое таа користи една од препознатлвите изјави на Карлеуша:
-„Јас сум добра со сите, но сите не се добри со мене“, за што доби куп позитивни коментари.

РЕКЛАМИ:„ЛОТУЛС - МАКИТА ПРЕЗЕНТАЦИЈА“