Home INFO „ВЕСЕЛО МЕЗЕ“ – ПИЈАНИ ГУМЕНИ МЕЧИЊА

„ВЕСЕЛО МЕЗЕ“ – ПИЈАНИ ГУМЕНИ МЕЧИЊА

реклама:G Natural

Под­го­тов­ката е едно­ставна и не бара многу време.

Состојки:

вотка
гумени бон­бони
ста­клен сад
Пoдготовка:
Ста­вете ги гуме­ните бон­бони во длабокиот стаклен сад. Дода­дете вотка се додека не ги пре­кри­ете сите бонбони. Гумените бонбони треба да набабрат и да впијат во себе доволно вотка.

Вака подготвените гмени бонбони стануваат вкусно овошно мезе со дополнителен „весел“ ефект.

Конзумирај одговорно!

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------