Home INFO Видео: Како најудобно да патувате со авион

Видео: Како најудобно да патувате со авион

реклама:Велигден со Стаф

Кои седишта во авионот се најсигурни? Во кои денови се патува со најмалку гужва, редици и чекање?
Со помош на ова интересно видео станете експерт за поудобно патување со авион.

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------