Home INFO Внимавајте: Од ова видео може да халуцинирате!

Внимавајте: Од ова видео може да халуцинирате!

реклама:Велигден со Стаф

Поентата е да гледате во централниот дел од сликата за да го почуствувате целосниот ефект на оптичката илузија, а за да го постигнете нејзиниот полн ефект, најдобро би било видеото да го пуштите на цел екран.

Сето ова се случува затоа што вашиот мозок се навикнал на т.н. искривени бранови, па неколку минути и сам ги создава како резултат на повторување на психолошката стимулација.

Погледнете го видеото:

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------