Home За нас

За нас

ХИТ ПОРТАЛ е целина од веб страна, интернет радио и студио за аудио продукција.

hitportal-banner-300x140

Веб страната содржи уникатни, свежи и ексклузивни содржини избрани од професионални новинари кои што не се со политичка тематика и наменети за различни генерации што бараат забава и информации кои се однесуваат на шоу биз, филм, стил и хумор.

Составен дел од содржините е галеријата со ексклузивни фотки од случувања кои медиумски ке ги следи ХИТ ПОРТАЛ – забави кои ке бидат во наша организација, културни случувања, промоции, премиери и слично.

Она што е новитет кај нас и исто така ја издвојува нашата веб страна од останатите е и нашиот видео канал каде што редовно можете да гледате ексклузивни содржини изработени од нашиот тим.

Сите редовни посетители можат секојдневно да се вклучат во оргиналните интерактивни наградни игри кои ќе се менуваат секоја недела и ке им овозможат да добијат оргинални и интересни награди само овде.

Се разбира со Ваша помош и сугестии ке ги збогатуваме содржините и рубриките се со цел овој веб сајт да биде Ваше секојдневие.

Бидете и вие дел од нашето секојдневие!