Home INFO За пет минути, ова семејство си доби телевизор во квизот НА ТЕПКА!...

За пет минути, ова семејство си доби телевизор во квизот НА ТЕПКА! (видео)

реклама:Велигден со Стаф

Неодамна започна првиот он-лајн квиз во Македонија, „На Тепка“, кој го продуцира и води Ненад Ѓоргиевски.

Во време на лоши вести и пандемија кога во медиумите слушаме само негативни информации, пред почетокот на празниците, овој квиз внесува ведрина во секое семејство.

Веќе се емитуваа две изданија, спонзорирани од „Елит Кафе“, а натпреварувачите, лесно и низ забава добија вредни награди и изненадувања.

Меѓу наградените е и Кристијан Јефтиќ од Скопје, кој се натпреваруваше со своето семејство и освои телевизор.

Во секое ново емитување на квизот ќе има нов ексклузивен спонзор со нови награди, затоа следете ги фан стрните на квизот НА ТЕПКА, пријавете се за учество и освојте вредни награди!

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------