Home INFO Заради срамот од снаата, мајката на Душко Тошиќ ја напушти семејната куќа

Заради срамот од снаата, мајката на Душко Тошиќ ја напушти семејната куќа

SHARE

Поради големиот секс скандал на Јелена Карлеуша на мета на медиумите а и соседите, е и мајката на Душко Тошиќ, која што покрај се не успеала да остане рамнодушна и да го издржи притисокот од скандалот и решила да се отсели од семејната куќа.

Нивната семејна куќа се наоѓа во близина на Зрењанин во селото Орловат од која мајката на фудбалерот Николета ги спакувала работите и заминала кај сестрата на Душко, Катерина која што живее во Зрењанин.

-„Доаѓа само да ја види куќата и веднаш си оди, Николета е под голем стрес поради срамот на нејзината снаа. Ова е голем срам за семејството Тошиќ“ – рекле соседите.

РЕКЛАМИ: ---