Home INFO Жени се степаа и направија хаос во ресторан за брза храна (видео)

Жени се степаа и направија хаос во ресторан за брза храна (видео)

реклама:ХитКујна канал

Кој и да бил поводот за оваа караница и тепачка, овие “дами” ја претераа!

Направија вистински хаос во ресторан за брза храна.
Погледнете го видеото!

РЕКЛАМИ:„ЛОТУЛС - МАКИТА ПРЕЗЕНТАЦИЈА“