Home INFO Зошто Фејсбук укинува една од популарните опции?!

Зошто Фејсбук укинува една од популарните опции?!

реклама:G Natural

Во Фејсбук решија да ја укинат една од популарните опции за заедничко гледање која според најавите треба да биде недостапна веќе од 16 април.

Доколку сакате да ги симнете некои од вашите објави и коментари тоа можете да го сторите до 15 април, велат од компанијата.

РЕКЛАМИ:Hotel Premier Bansko „ЛОТУЛС - МАКИТА ПРЕЗЕНТАЦИЈА“