Тагови Постови тагирани со "апсурт"

Таг: апсурт

Живееме во време, во кое ЛУЃЕТО се делат по етничка, вероисповедна, СТАТУСНА и по уште каква не припадност. Но, љубовта не знае за предрасуди, а...